tiistai 19. tammikuuta 2016

Uutta opittavaa

Ei uskoisi, että olen oikeasti opiskellut joskus tietotekniikkaa. On kuulkaa atk-ajokortti hallussa. Näköjään minun ajokorttini aikaan ei ollut tietoa blogikirjoittamisesta eikä blogin rakentamisesta, enkä ole viitsinyt ja ehtinyt tietojani sen jälkeen päivittää. Nyt tulee harmaita hiuksia. Tiedätte sitten, kun näette hiusjuureni, että mistä se johtuu. Tästä!

Oli jo niin paljon kysymyksiä että piti kaverin sähköpostilaatikkoa kilauttaa, jos saisin vastauksia. Jos vielä hoksaan ohjeet ja nettikin pitää linjansa, tämä sivu voi jopa vähän kehittyä siihen suuntaan, miten sen mielikuvissani näen.

Työviikkoa on vasta kaksi päivää takana, mutta jotenkin tänään se tuntui jo enemmältä, phuuh...
Sain silti vähän luettua ja ommeltua tänä iltana. Sen lisäksi, että kirjoitin pitkän listan blogin tekoon liittyviä kysymyksiä siihen äskeiseen sähköpostiin.

Aloitin uuden kirjan Mustan tikarin veljeskunnasta kertovasta sarjasta. Jos joku tykkää lukea melko ronskiakin tekstiä pariutumisesta, kiintymyksestä, taisteluista rotujen välillä ja erotiikasta, niin suosittelen :) Kirjailijan nimi on J. R. Ward. Itse luen aina aikajärjestyksessä kirjasarjoja, jos suinkin onnistun saamaan ne käsiini alusta alkaen. Tämä sarja alkaa kirjalla Pimeyden rakastaja ja viimeisin on nimeltään Varjot, taitaa olla jo 13. osa.

Niin - näissä on pääosissa vampyyrit ;)