sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kirjoittamisen into voitti

Sisareni ehdotti minulle tilkkublogin aloittamista jo muutama vuosi sitten. Ajatus on hautunut ja nyt päätin, että kokeilen. En pelkkää tilkkutöihin erikoistunutta, vaan kaikkea sitä monenkirjavaa puuhaa ajattelin kirjoittaa muistiin, mitä päiviini muutenkin kuuluu. Minulle on ollut aina tärkeää kirjoittaa asioita. Muistikirjoja eri asioihin: perinteinen päiväkirja, ompelupäiväkirja, lukupäiväkirja ja aikanaan jopa unipäiväkirja. Voi olla, että en luovu oikeista kirjoista vieläkään, vaikka tännekin kirjoittaisin muutakin kuin tämän kerran.

En tunnusta olevani ihan tumpelo tietotekniikassa, mutta on tämä verkkokirjottamisen ja julkaisemisten terminologia muuttunut huikeasti siitä, kun itse olen viimeksi ollut aiheen kanssa tekemisissä. Että jos täällä näkyy joskus jotain outoa, niin älkää välittäkö ;) Yritän oppia ja kehittyä tässä kirjoittamisen muodossa.

Tilkkutyöt ovat minulle ehkä tärkein aihe. Siitä siis vielä kuvakin, mitä tänään sain aikaiseksi. Malli on nimeltään pienenevä väkkärä. Sain ohjeen Mäntyharjun kansalaisopiston kesäkurssilla opettaja Sanna Parangolta. Tästä on tulossa seinätekstiili ystävän työhuoneeseen.